Kære potentielle medlem

I vores klub får du 2 gratis ugers prøvetræning. Herefter skal du melde dig ind i klubben via denne hjemmeside.

For at komme til prøvetræning på et af voksenholdene skal du skrive til følgende mail: traener@taekwondoklub.dk
For at komme til prøvetræning på børneholdet (10 - 14 år) skal du skrive til følgende mail: boernetraener@taekwondoklub.dk
For at komme til prøvetræning på ninjapadde holdet (5 - 9 år) skal du skrive til følgende mail: montraener@taekwondoklub.dk. Der er i øjeblikket en længere venteliste for at komme på ninjapadde holdet, vi beder at man væbner sig med tålmodighed.

De vil fortælle dig om der er plads på diverse hold. Læs mere om disse under menupunktet "Hold/tilmelding".

Første træning

Hvad kræver det af dig? Mød op med et godt humør og medbring en drikkedunk. Kom i noget træningstøj som tillader at du kan sparke og bevæge dig.

Er Taekwondo noget for dig og ønsker du en dragt (dobog) eller andet udstyr kan man købe det i diverse kampsportsbutikker (bl.a. https://budoxperten.dk). Er man i tvivl så spørg træneren, som kan fortælle dig hvor sådan noget kan købes.

Når du har fået dig en dragt skal man selvfølgelig også have et klubmærke på sin dragt, det kan købes af din træner for 50,- Kr. Er du i tvivl om hvor på din dobog du skal placere dit klubmærke, så spørg en af de andre eller din træner.

Hold og træningstider

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag


17.00 - 18.00
ØTK Ninjapadder

Bruges til fritræning
Hvis salen er booket
Bruges til fritræning
Hvis salen er booket
 
18.00 - 19.30
Børn
18.00 - 19.30
Voksne øvede
18.00 - 19.30
Børn
18.00 - 19.30
Voksne øvede
 
Bruges til fritræning
Hvis salen er booket
19.30 - 21.00
Voksne begynder
19.30 - 21.00
Kamptræning
19.30 - 21.00
Voksne begynder

ØTK Ninjapadder (5 - 9 år), Børn (10 - 14 år), Voksne (fra 15 år)

Læs mere om vores faste hold: ØTK Ninjapadder (5 - 9 år), Børnehold (10 - 14 år), Begynder voksenhold og Øvet voksenhold.

Klubben har forskellige kamptrænere som skiftes til at afholde kamptræning om onsdagen efter børneholdet. Dette meldes ud på vores Facebookgruppe og til træningen.

Vi har ekstra træninger på forskellige tidspunkter i ugen, dette bliver meldt ud på Facebook, hvor der som regel vil være instruktører tilstede, de kan hjælpe undervejs i din selvstræning. Der bliver også afholdt ekstra træninger i boksning, kamp mod flere og crossfit/styrke og konditionstræning. Alle medlemmer på alle niveauer kan deltage på disse hold efter aftale med instruktøren.

Priser

Priserne sker som automatisk betaling gennem klubmodul efter tilmelding. Alternativt kan der laves en PBS-aftale med klubben.

  • ØTK Ninjapadder (5 - 9 år): 100 kr. pr. måned
  • Børn (10 - 14 år): 175 kr. pr. måned
  • Voksne: 200 kr. pr. måned
  • Passive medlemmer: 100 kr. om året

Der opkræves også et engangs indmeldelsesgebyr på 150 kr. ved tilmelding.

Jvf. klubbens vedtægter skal udmeldelse ske skriftligt til kasserer@taekwondoklub.dk, senest 14 dage før månedlig kontigentbetaling (det vil sige senest midt i måneden).

Facebook

Vi bruger først og fremmest vores Facebook gruppe “Østerbro Taekwondoklub” til kommunikation om bl.a. træning og sociale arrangementer. Vi anbefaler at man melder sig ind i gruppen for at modtage al relevant information.

Forventninger

Som medlem i Østerbro Taekwondo Klub forventer vi af dig, at du yder en indsats for at blive en dygtig udøver. Træningsplanen er baseret på at du deltager i holdtræningen 2 gange om ugen. Følges træningen kan man gå til graduering efter 3 - 4 måneder. Højere oppe i graderne, kan der gå længere tid, da der skal læres et større pensum.
Det er et krav, at når man går til graduering til gult bælte, at eleven anskaffer sig beskyttelsesudstyr (arm-, ben-, skridt- og tandbeskytter).

Klubben er en frivillig forening og er derfor dybt afhængig af medlemmernes opbakning. Vi forventer derfor, at alle bakker op om generalforsamlinger og andre klub begivenheder. Det forventes af forældre, at de søger viden om disse arrangementer og hjælper børnene med at være med. Vi forsøger at holde hele klubben informeret via hjemmesiden, Facebook og opslagstavlen i klubben.

Graduering er delt op i 2 dele: En fysisk/teoretisk prøve og en praktisk prøve. Den fysiske (gælder ikke børn) og teoretiske prøve (skriftlig for voksne og mundtlig for børn) falder i forbindelse med den almindelige træning. Den praktiske prøve findes som oftest sted en fredag aften fra kl. 17. Man skal bestå begge prøver for at opnå den nye bæltegrad. Forud for gradueringen udfylder træner og elev en gradueringsseddel, hvor der også står betalingsinfo for gradueringen samt mulighed for at bestille bælte.